lørdag 10. april 2010

Lansering av vårkolleksjon hos Hild Rief

Jeg er så heldig å ha blitt kjent med en norsk designer som har åpnet egen butikk i Skovveien 13 i Oslo.  Hun heter Hild Rief.  Og siden jeg er litt fleksibel om dagene har det blitt både lagerarbeid, butikkrydding og nå til sist; servering på lanseringen av vårkolleksjonen hennes.  Og den er fin!  Dere ser Hild på bildet som kikker frem og ser på fotografen.



Når en skal ha mat på en kleslansering er det det viktig at det ikke er noe som klisser eller lett søles på de fine klærne. Det som ble servert da var laks, rucola og Philadelfiaost rullet i lefser og tilsvarende Birkebeinerskinke og Philadelfiaost innrullet.  To kjappe retter som smaker godt.

I tillegg laget jeg ostesticks, vellagret Jarlsberg, små søte tomater og basilikum på toppen.  Så skjærte jeg opp deilig italiensk pølse og kjøpte Crustinikjeks og Grissini.  Bra ble det.  Tapenade ble tatt med av en venninne og oppskriften på den er lovet postet her på bloggen av henne.










3 kommentarer:

  1. Her var det mye godt! Liker det kreative med de tomatene med ost og basilikum... Du er virkelig flink, tante!! :-)

    SvarSlett
  2. Så flink du er KJersti! Well done!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails