mandag 5. april 2010

Kylling med chili og kokos

Denne gode kyllingretten fant jeg i Gøril Wikers "Søtt og Salt".  Litt Thaipreget og veldig god synes også ungene.  Jeg la også til 3 champignon til oppskriften under.

Dette trenger du til fire personer:
4 kyllingbryst
3 lime (revet skall og saft)
2 røde chili
6-8 vårløk
en stor neve frisk koriander, finhakket
1 ss solsikkeolje
3 dl kokosmelk
2 ss thailandsk fiskesaus


Kutt først kyllingfiletene i spisestor biter som marineres en times tid i safta og skallet av limefruktene.  Skjær chilien i to og ta ut frøene og kutt også opp vårløken, champignonen og korianderen.  Varm så en stekepanne  og stek kyllingbitene 3-4 minutter.  Hell på kokosmelken og fiskesausen og la det hele koke litt inn. Strø deretter over vårøk, chili, sopp og koriander. Server med jasminris.











1 kommentar:

  1. Nam, nam ser så deilig ut! Håper du har hatt en strålende påske og er klar for kjøretur på onsdag! JEg kjenner prestasjonsangsten stiger mht lunsj......;-)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails