torsdag 15. april 2010

Helstekt kylling med fetaost, tomat og hvitløk

Som dere ser er vi glade i kylling i familien vår og her kommer det en nykomponert variant som er enkel og god, det er en bra kombinasjon. Fikk ideen fra ei venninne ute på gåtur i det fine været i dag.


Dette trenger du:
1 fersk rå kylling
1 pakke Apetina (små fetabiter) med oliven og hvitløk
litt soltørkede tomater
noen ferske små tomater
salt og pepper

Dette gjør du:
Legg kyllingen oppi ei ildfast form og ha på salt og pepper.  Deretter tømmer du over Apetina boksen med ojlen over kyllingen pluss soltørkede tomater skjært i små biter og de ferske rundt kyllingen.  Stek den ca 1 time på 180 grader og server sammen med ris.  Voila, enkel middag!

Her er den før den er stekt:

2 kommentarer:

  1. Mmm, den så god ut! God helg! Hege

    SvarSlett
  2. Åhh, dette såg skikkelig godt!! :) Skal absolutt prøves ut:)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails