tirsdag 11. mai 2010

Laks med asparges og stekte tomater

En enkel hverdagsrett som falt mer i smak hos de over myndighetsalder enn under...  :-)





Dette trenger du:
4 laksefileter
1 boks matfløte
1 bunt asparges
6 tomater
pasta
salt og pepper

Dette gjør du:
Legg laksefiletene som er hatt på salt og pepper i en ildfast form og tøm over matfløten.  Stekes på 225 grader i ca 20 minutter.   Skjær aspargesene i biter på ca 5 cm og kok de i ca 6 minutter, spar toppene og kok de bare halve tiden.  Skjær tomatene i 4 deler og stek de i litt smør i panna.  Kok opp pasta.

Danderes med pasta nederst, deretter laks og pyntes med asparges og tomater.

Sunt og godt!

3 kommentarer:

  1. Nam, nam - dette var akkurat hva jeg hadde til middag i dag minus fløten;-) nam, nam!

    SvarSlett
  2. Asparges er snadder på denne tiden av året!

    SvarSlett
  3. Ser utrolig lekkert ut!! :) Måå prøves:)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails