8 dl melk
2 dl vann
4 ss olje
100 gram gjær
800 gram hvetemel
200 gram sammalt hvete, fin
2 ts salt
1 ss honning
Rør gjæren ut i litt av melken som er lunken. Bland resten av melken, olje, salt, honning og mel sammen til en smidig deig. La den heve en times tid.
Lag 2 porsjoner av pastasausen som jeg har laget tidligere, kok den inn så den ikke er for flytende.
+ 1 pakke kokt skinke
+3 dl revet hvitost
Ta deigen ut på bakebordet og del den i 4 deler. Kjevle hver del til runde leiver, pensle de med olivenolje og ha utover sausen. Dryss over strimler av skinke og ost. Rull sammen til horn. Legg bakepapir på stekebrettet og legg hornene på.
La de etterheve i 1 - 2 timer. Stekes på 225 grader i 15 minutter på midterste rille.
Ja det er noe barna setter pris på. Jeg lager også lunsj på spyd, det er veldig populært.
SvarSlettFrikadeller, cherry tomater og sukkererter tredd på et spyd som perler på en snor. Både smaker og ser lekker ut.
Vil prøve oppskriften din, og overraske med pizzahorn i matboksen:-)
Takk for tipset!
Klem
Å dette minner meg på om at jeg må fylle opp fryseren med litt pizzahorn igjen, er så greit å ha når man skal lage matpakker :-)
SvarSlettÅhh,pizzahorn er såå godt:)
SvarSlettDet må jeg lage igjen snart!! :)
Takk for at du delte oppskriften:)
Det kommer stadig nye fristelser fra kjøkkenet ditt... :)
SvarSlett