tirsdag 18. mai 2010

Kjøttboller Thaistyle

Dette er en god variant av kjøtt- eller kyllingdeigen.  Smakfulle ble de og enkelt var det.  Fant oppskriften i "Spis bedre".


Dette trenger du:
400 gram kjøttdeig av kyling eller vanlig kjøttdeig hvis du har det
3 vårløk
1 rød chili
1 ss fersk finrevet ingefær
1 ss presset limesaft
2 ss østerssaus
1 ss fiskesaus
3 ss sesamfrø
2 ss rapsolje

Dette gjør du:
Rens og skiv vårløken. Del, kjern ut og finhakk chilien.  Legg kjøttdeigen i en bolle og tilsett vårløk, chili, ingefær, limesaft, østerssaus, fiskesaus og sesamfrø og bland dette sammen.    From farsen til små boller. Varm opp oljen i stekepanna  og brun de i ca 3 minutter, ikke for mange om gangen. Etterstek bollene i fem minutter. Serveres med søt chilisaus og en grønn salat.

3 kommentarer:

  1. Det så skikkelig godt ut, tante!

    SvarSlett
  2. Så spennendes krydder du har i disse bollene, De må jeg prøve ut. Elsker å prøve ut nye smaker til kjøttboller. Har en sambo som elsker kjøttboller så da er det greit å kunne variere litt i smaken:)

    SvarSlett
  3. Spis Bedre er mitt favorittmatblad:) har også funnet denne retten der- den er skikkelig god.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails