onsdag 5. mai 2010

Kylling med chili og pepperonipølse

Det er ingenting som slår kylling til hverdags og den kan varieres i det uendelige.  Denne retten ble til når jeg åpnet kjøleskapet og improviserte.  Og det ble virkelig godt!



Du trenger dette:
4 kyllingfileter
1 boks hermetiske tomater
1 chili, uten frø i tynne strimler
1 "lang" rød paprika, i strimler
100 gram sterk pepperonipølse, i skiver
2-3 ss creme fraiche original
2 ss soltørkede tomater i olivenolje
1/2 kinesisk hvitløk, grovhakket
salt og pepper

Dette gjør du:
Del filetene i to og krydre de med salt og pepper.  Brun de deretter på begge sider i stekepanna og legg de i en ildfast form.  Deretter steker du paprikaen og pepperonipølsene lett og har oppi de hermetiske og soltørkede tomatene, creme fraiche og hvitløk.  La det koke lett i 5 minutter før du heller det over kyllingfiletene.  Stekes på 225 grader i 25-30 minutter.

Serveres med pasta og en grønn salat.

2 kommentarer:

  1. Åhh dette hørtes skikkelig nam ut:)

    SvarSlett
  2. Åh det ser og høres veldig godt ut!! Må testes ut! Og tuusen takk for så hyggelig kommentar!! Love U!!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails