Det er ingenting som slår kylling til hverdags og den kan varieres i det uendelige. Denne retten ble til når jeg åpnet kjøleskapet og improviserte. Og det ble virkelig godt!
Du trenger dette:
4 kyllingfileter
1 boks hermetiske tomater
1 chili, uten frø i tynne strimler
1 "lang" rød paprika, i strimler
100 gram sterk pepperonipølse, i skiver
2-3 ss creme fraiche original
2 ss soltørkede tomater i olivenolje
1/2 kinesisk hvitløk, grovhakket
salt og pepper
Dette gjør du:
Del filetene i to og krydre de med salt og pepper. Brun de deretter på begge sider i stekepanna og legg de i en ildfast form. Deretter steker du paprikaen og pepperonipølsene lett og har oppi de hermetiske og soltørkede tomatene, creme fraiche og hvitløk. La det koke lett i 5 minutter før du heller det over kyllingfiletene. Stekes på 225 grader i 25-30 minutter.
Serveres med pasta og en grønn salat.
Åhh dette hørtes skikkelig nam ut:)
SvarSlettÅh det ser og høres veldig godt ut!! Må testes ut! Og tuusen takk for så hyggelig kommentar!! Love U!!
SvarSlett