Dette er en pastamiddag vi stadig vender tilbake til, både til hverdags og fest. Den er rask å lage og gir mange hyggelig kommentarer. Det var min kjære som laget denne også de første gangene, men nå har jeg blitt en "racer" til å lage den og slipper å spørre hver gang om det er rosmarin eller timian som skal brukes...
1. Bland 2 egg og 2 dl finrevet parmasan i en bolle og la stå på benken.
2. Kok pastaen. (jeg bruker 500 gram Tagiatelle til 4 normale eller 3 sultne...)
3. Stek terninger av 300 gram Pepperonipølse, chorizo eller lignende i smør/olje sammen med timiankrydder strødd over (ca 4 ts) i panna.
4. Forvarm en serveringsbolle og hell oppi egg-/osteblandingen og pølsebitene, hell vannet av pastaen og ha pastaen oppi serveringsbollen og bland alt godt og server. Gjerne med salat ved siden av og god rødvin hvis det passer.
Dette så raskt og godt ut. Jeg var lenge lei av chorizo, før jeg fant ut det er mye bedre skikkelig godt stekt som et slags alternativ til bacon, enn å spise "naturell".
SvarSlett