Dette trenger du:
4 kyllingfiletertimian
2 vanlige løk
2 sjalottløk
2 fedd hvitløk
1,5 dl matfløte
1 pose frosne spinatputer
1 ferdigpose risotto med steinsopp (jeg brukte den fra superbra.no)
ca 1 dl finrevet parmesan
tomater
Dette gjør du:
Kutt opp løken og surr den blank, ha deretter oppi fløten og spinatputene og la det småkoke i seks minutter. Smak til med salt og pepper.
Krydre kyllingfiletene med timian og brun de på begge sider før du gjennomsteker de på middels sterk varme i 5 minutter ca.
Risottoen lager du etter anvisning på pakken. Risen røres ut med olje, så har du oppi kokende vann og til slutt parmesan.
Pynt fatet med tomater og nyt.
God morgen Kjersti.
SvarSlettDette så godt ut og inneholder mange sunne og gode elementer ser jeg. Kopierer den over i listen min og skal definitivt prøves. Takk som deler!
Klem
Prøvde ut dette igår! Ikke "raskt og enkelt" i min verden, spesielt siden risottoen måtte lages fra scratch grunnet magert utvalg i nærbutikken. Ble god og svett av den prosessen :-) Men godt fornøyd og kremet spinat var flott og godt!
SvarSlettDette ser utrolig godt ut! ;)
SvarSlett@Anne-Signe: Takker!! Beklager dette tok litt lenger tid enn det du hadde beregnet. Jeg tok den raske risottovarianten med superbra.no. Du er flink da!
SvarSlett@Trine: Takk for kommentar! Spesielt hyggelig fra en matguru som deg! :-)
Ikke noe å beklage da Kjersti! Gøy å lære noe nytt - er så fornøyd når jeg har lagd ordentlig middag for en gangs skyld, vet du :-)
SvarSlettDenne hørtes spennende ut. :-)
SvarSlett