torsdag 4. november 2010

Chilisaus til kjøttboller

På en fest hos oss for et par uker siden trengte jeg en sterk chilisaus til kjøttbollene som det var litt fart i. Det fikk jeg til og jeg er veldig fornøyd med resultatet.



Dette trenger du:
4 bokser hermetiske økologiske tomater
4 løk
6 røde chili
1 hel hvitløk
3 ss sukker
2 ts salt

Dette gjør du:
Del chilien og ta ut frøene og del den i mindre biter. Hakk løken og fres chili og løk i panna med smør til løken blir blank og myk, men ikke brent. Tøm oppi de hermetiske tomatene og la det småkoke i 15 minutter. Tilsett deretter hvitløken i småbiter og la det koke noen minutter til. Smak til med sukker og salt. Kjør så sausen i blenderen til den får ønsker konsistens. Legg så kjøttbollene oppi og la de bli varme.

Server med en god salat og pesto og nyt!

2 kommentarer:

  1. Mmm, det hores godt ut! Prover den i morgen paa venninnene. Takk, Kjersti.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails