Dette gjør du:
Fjern ca. 5 mm av det øverste laget på osten, jeg tok den ut av treboksen og skar det av med en skarp kniv. Ta så en gaffel og perforer overflaten av osten slik at det blir mange hull over hele. Hell så 3 ss Sauternes i hullene. Sett så osten med treesken på stekeplaten på et stekepapir til en forvarmet ovn på 120 grader. Sa den stå midt i ovnen i 30 minutter til ostemassen er helt kremet. Server med ristet landbrød og salte kjeks + selvfølgelig Sauternes i glassene.
Vacherin lages i Jura-fjellene i Frankrike, like ved den Sveitsiske grensen. Osten produseres i en høyde på ca 1300 moh og det brukes kun upasteurisert meld fra månedene oktober-mars. Derfor er denne osten på sitt beste akkurat nå! Den har en kraftig aromatisk smak, og et streif av røksmak pga trekullet som omgir den.
Det hørtes godt ut. Og for et nydelig bord du har dekket, ikke minst!
SvarSlettOst i alle varianter og smaker er EN av mine uendelig mange laster..... :-)
SvarSlettmerit casino no deposit bonus codes - deccasino.com
SvarSlettNo deposit 바카라 bonuses are one of the most valuable perks of an online casino. They're not worth งานออนไลน์ the risk. Learn how to claim these bonuses and claim deccasino