torsdag 17. mars 2011

Lunchsalat med kylling og parmesan + Pers rosiner

Dette er den raskteste, beste og sikkert en av de sunneste salatene jeg pleier å lage når det bare er meg som skal ha lunch.  Lille Per synes ikke den er så god enda, så jeg får alt.  Han vil gjerne ha kjøttboller og ost først og deretter rosiner... :-)


Dette trenger du:
Crispisalat til å dekke tallerkenen
1 avokado
Passe mye kylling så det blir godt
8 små tomater
grovrevet parmesan
ristede pinjekjerner på toppen
cremet balsamico
god olivenolje

Dette gjør du:
Spre alt utover fatet så det blir pent og ringle balsamico og olje over.

Nyt!!




tirsdag 15. mars 2011

Kyllingfilet med kremet spinat og steinsopp-risotto

Dette er en rask og enkel middagsrett som passer både for store og små.  Godt var det også!



Dette trenger du:
4 kyllingfileter
timian
2 vanlige løk
2 sjalottløk
2 fedd hvitløk
1,5 dl matfløte
1 pose frosne spinatputer

1 ferdigpose risotto med steinsopp (jeg brukte den fra superbra.no)
ca 1 dl finrevet parmesan

tomater

Dette gjør du:
Kutt opp løken og surr den blank, ha deretter oppi fløten og spinatputene og la det småkoke i seks minutter. Smak til med salt og pepper.

Krydre kyllingfiletene med timian og brun de på begge sider før du gjennomsteker de på middels sterk varme i 5 minutter ca.

Risottoen lager du etter anvisning på pakken.  Risen røres ut med olje, så har du oppi kokende vann og til slutt parmesan.

Pynt fatet med tomater og nyt.

mandag 14. mars 2011

Lunchbesøkssalat med timiankylling og avokado

Hallo.

Tilbake etter en lang bloggpause etter at jeg ble inspirert av Vigdis som la igjen en veldig hyggelig kommentar i helga.  Så nå er jeg kanskje litt mer tilbake.  Travelt nok med studier, skigåing og oppgaveskriving, men man rekker alt man vil... :-).  Det er i hvertfall veldig trivelig når noen kommenterer på bloggen på et eller flere av innleggene.  Så det så.





I dag har jeg hat lunchbesøk og da er det morsommere å lage lunch.

Dette trenger du:
1 Crispisalat
1 pakke salatkylling eller rester fra kyllingmiddag.
1 kopp med fullkornpasta som krydres med timian.
1 avokado
3 tomater
litt pinjekjerner
cremet balsamicoeddik
god olivenolje

Dette gjør du:
Kok opp pastaen, avkjøl og krydre med timian.  Legg salaten i kaldt vann og kjør den i salatslynga etterpå.  Finn et stort fat og start med salaten over hele fatet, deretter pasta, kylling, tomat, avokado og pinjekjerner.  Deretter ringler du over balsamico og olivenolje.

Nyt med godt brød!





LinkWithin

Related Posts with Thumbnails