fredag 18. desember 2009

Salmalaks og risotto med steinsopp & salat

Dette er vel omtrent den beste laksen som finnes.  Sett ovnen på 200 grader  samtidig som du koker opp risottoen.  Her bruker jeg de ferdige pakkene fra Superbra som jeg kjøper på Grønn på Lilleaker, de er kjempegode.  Fisken pensler jeg med god olivenolje og stør på litt salt og pepper.  Den skal stå inne i 10-11 minutter så den fortsatt ikke er helt gjennomstekt og helt rosa.  Nydelig...  Så lager jeg en salat av avokado, agurk, hjertesalat, tomater, litt fetaost og litt salatnøtter.  Dander det hele på fatet og server, deilig middag på 20 minutter.

2 kommentarer:

  1. Så flott side- så flink du er Kjersti :-) Kom gjerne en tur til meg, så kan du få lage noen retter...
    Hilsen Mali

    SvarSlett
  2. Ahhh; nå ble jeg sulten - det ser veldig deilig ut! :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails