tirsdag 31. august 2010

Lunchsalat med kylling og fullkornpasta

I dag hadde jeg hyggelig lunchbesøk av min venninne Monica med bloggen Monicas Matverden der jeg plukker opp mye franske tips.  Hun hadde også med sin lille Ida som lekte med min lille Per.


Dette trenger du:
2 kyllingfileter
2 dl fullkornpasta
1 avokado
6-7 smakstomater
ristede pinjekjerner
2 spisspaprika
100 gram cheddarost 
en passelig blanding av rucola, hjertesalat og lollo

Server den med Aioli og godt brød ved siden av.

Dette gjør du:
Stek kyllingfiletene og kok fullkornpastaen etter anvisning på pakka.  Rist pinjekjernene og legg salaten i kaldt vann noen minutter.  Kjør den i salatslynge eller tørk godt av den.  Del tomatene, avokadoen, osten og spisspaprikaen i passelige biter.  Del opp den avkjølte kyllingfileten og ha oppi den avkjølte pastaen.  Bland alt sammen og dryss pinjekjerner på toppen.

Nyt!


                

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails