tirsdag 24. november 2009

140 retter igjen, i dag ble det hjemmelaget pesto...Etter en lang tur ute i det fantastiske været med barselgruppa rundt på Bygdøy kastet jeg meg over grytene kl. 16.30. Ingen var hjemme, men middag må likevel lages. På side 94 står oppskriften på pesto og med en blender var den meget grei å lag. Jeg puttet i litt for mye hvitløk (som vanlig) da jeg er svært glad i det. Ellers var det ei hel potte med basilikum og litt mer parmasan enn det sto i oppskrifta.

Pastaen jeg kokte til er en jeg har kjøpt her på Grønn på Lilleaker, den heter Tagliardi og kommer fra Cipriani Food og er meget god. Skal max kokes i 4 minutter. Siden begge smågutta var ute på aktiviteter og kjæresten også ute og ordnet ble det middag alene, men det smakte så godt at jeg nesten måtte ta et glass rødvin til... Jammi! Prøv den!

3 kommentarer:

  1. Så flink du er! Jeg tror jeg endre til at jeg vil hjem til deg!! Så får du prøvd ut flere retter.. KJenner jeg får vann i munn allerede!
    Og filmen må jeg bare se! Hørte Merly Streep gjør en fantastisk innsats?!

    SvarSlett
  2. Hei Kjersti! Så morro med blogg! Her skal jeg komme innom ofte. Hva er dagens middagstips tro? Er det sånn at du lager take-away på bestilling også? :-)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails