lørdag 25. september 2010

Salat med timianstekt kylling

Hurra!!  Jeg har nå passert 10 000 besøkende på bloggen min!  Tusen takk til dere alle som er innom og kikker og ikke minst legger inn kommentarer og spørsmål. Veldig morsomt og inspirerende for meg som fortsatt er "ny" i matfaget, men som har lært svært mye på dette knappe året.  :-)  Her har det vært travelt i det siste og jeg har blitt student siden siste innlegg, derfor en hatt liten pause fra bloggingen.  Studentlivet er fantastisk og lar seg lett kombinere med det å være hjemme med en liten søt en...  Men nå er det mat!  Hadde besøk av en god venninne av meg som eier og driver Galleri Semmingsen i forrige uke og da serverte jeg denne salaten.  Absolutt et galleri jeg anbefaler hvis du er interessert i nye og etablerte norske kunstere av bra kvalitet. Et sted å bli inspirert og fristet!  Så var det salaten...
Dette trenger du:
3 kyllingfileter
Timian/smør til steking
1 Crispy salathode
2 vårløk
10 cherrytomater
1 spisspaprika
2 avokado
ristede pinjekjerner

Til dressing:
lettrømme
hvitløk

Dette gjør du:
Del kyllingen i spiseklare biter og stek den i smør og timiankrydder.  La det avkjøle og i mens vasker du og kjører salaten i salatslynga.  Del tomater, paprika, avokado og vårløk i passelige biter og anrett det på et stort fat med salaten nedest og det andre pent lagt oppå. Avslutt med pinjekjernene.  Hakk hvitløk og bland den med lettrømme for dressing. Alternativ dressing er god olivenolje og balsamicoeddikk.

Server med godt brød og kos deg.

5 kommentarer:

 1. Åhh, denne salaten ser nydelig ut:)
  Måå prøves ut:)
  forresten!! Gratulerer såå masse med 10.000 besøkende:)

  SvarSlett
 2. Hei, Kjersti! Dette var jo fantastisk! - Skal virkelig få tå testet ut litt av alle snadderanbefalinger her inne! Per:-)

  SvarSlett
 3. @Swimzy: Takker, så hyggelig!

  @Per: Takk for kommentar og takk for sist! Sees snart igjen :-)

  SvarSlett
 4. Det så ikke dumt ut! Kunne tenkt meg å prøve den uten kylling tror jeg faktisk. Avocado setter jo sånn herlig smak at det halve kunne vært nok uansett :-)

  SvarSlett
 5. Ser lekkert ut Kjersti:) må prøve denne!

  Så spennende med studiet, er det lov å spør hva du studerer?

  Lykke til videre, og takk for at du deler så mye "snadder" med oss:))

  Klemmer fra meg

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails