tirsdag 7. september 2010

Kyllingsalat med pasta, asparges og fetaost

I denne salaten er det litt mer "mat" enn i vanlige salater og den er super å spise på en solrik ettermiddag på sensommeren.  God er den også!



Dette trenger du:
1/2 grilla kylling delt i passelige biter
1 kopp fullkorn pasta som du koker etter anvisning og skyller i kaldt vann
Salat...  (Her er det fritt valg, jeg brukte litt hjertesalat og rucola i dag)
6 små gode tomater som er delt i to
1 avokado i biter
100 gram Fetaost i terninger
1 rødløk i tynne skiver som deretter hakkes
1 spisspaprika i skiver
12 små asparges som kokes lett og deles i to
Pinjekjerner som er rista lett i panna

Til dressingen trenger du:
4 ss olivenolje
3 ss balsamicoeddik
1/2 ts fransk sennep
1/2 kinesisk hvitløk som er finhakket
litt pepper

Dette gjør du:
Ha ingrediensene i en stor bolle der du stort sett blander alt forsiktig sammen, spar asparges og tomater til slutt så de holder seg pene og strør over pinjekjernene rett før du serverer salaten.

Dressingingrediensene blander du lettest i et tett glass med lokk, spe gjerne på med noen friske urter i små biter hvis du har det.  Server salaten med godt brød til og nyt dagen!










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails