Dette trenger du:
400 gram kyllingfilet
3 fedd hvitløk, finhakket
1 ts hakket fersk ingefær
1 løk skåret i båter
5-6 vårløk
1 ts sambal oelek eller en hakket chili
1 dl tomatketchup
3 ss fiskesaus
1 ss sukker
100 gram usaltede cashewnøtter
olje til steking
Jeg la til koriander til pynting.
Rist nøttene i litt olje i pannen til de er gyldne. Varm olje i en wok eller stekepanne og stek løk, ingefær og hvitløk mykt. Skjær kyllingen i gaffelstore biter og stek sammen med løken i fem minutter. Skjær vårløken i fingerlange stykker og tilsett den sammen med ketchup, chili og fiskesaus. Smak til med sukker. Cashewnøttene og korianderen strør du over like før servering. Serveres med ris.
Hei Kjersti,
SvarSlettSå tilfeldigvis en link på Trines mektige matblogg hit, og tenkte jeg skulle kikke innom. Her var det jo masse snadder! Legger meg til som følger, jeg :)
Dette såg utruleg godt ut, Kjersti:0)
SvarSlettDenne var kjempegod! Brukte litt mer sambal oelek, da jeg liker det hot.
SvarSlett