Dette trenger du:
4 ørretfilteter
300 gram kantareller
200 gram aspargesbønner
3 ss meierismør
noen cherrytomater
Dette gjør du:
Tørrstek kantarellene en stund i panna først, ikke brenn de. Deretter har du oppi 2 ss meierismør og steker de videre sammen med aspargesbønnene noen minutter. Kantarellene skal være sprøe og gode. Stek laksen i en annen panne med en spiseskje smør. Ca 6 minutter til du ser de er gjennomstekte.
Anrett på tallerkenen med noen tomater til og spis.
Nam nam, det så veeldig godt ut!
SvarSlettNam, ser og hørtes veldig godt ut. Kantarell og aspargesbønner, det må jeg prøve (leter etter 365 måter å tilberede sopp på:)
SvarSlettHva er egentlig forskjellen på brekkbønner og aspargesbønner?
Takker Werner, godt spørsmål. Jeg sjekker... Her er brekkbønner:http://www.frukt.no/artikkel.aspx?artid=15623&mnu1id=8050&mnu2id=8053&mnu3id=1075&mnu4id=1079 og her er aspargesbønner: http://www.frukt.no/artikkel.aspx?artid=15619&mnu1id=8050&mnu2id=8053&mnu3id=1075&mnu4id=1076 Ganske like og med et likt bruksområde sånn jeg ser det, Da lærte jrg noe i dag også :-)
SvarSlettLinkene ble ikke klikkbare her, så du får bare kopiere det inn i nettleseren,
SvarSlettTakk, vi er to som lærte noe. Frukt.no er en bra opplysningsportal, god helg!
SvarSlett