mandag 16. august 2010

Tilbake fra lang ferie! - Salat med Tunfisk

En lang, avslappende, innholdsrik, deilig ferie med veldig god mat og mye god vin er tilbakelagt...  Vi fortsetter ferien på hjemmebane en stund til og i dag syklet vi opp på Ekebergrestauranten og spiste lunch.  Bra utsikt!


Til middag ble det salat, her kommer den:


Dette trenger du:
2 bokser tunfisk i olje
1 liten løk
1-2 røde eller gule paprikaer
3 ss olivenolje
1 hvitløksbåt
1/2 ts salt
svart pepper
blader av eikebladsalat eller lignende og tomatskiver.

Dette gjør du:
Del tunfisken i mindre biter og bland den med meget finhakket løk og paprika i små tynne biter.  Tilsett olje, presset hvitløk, salt og pepper fra kvernen.  La salaten stå kjølig en times tid.  Legg salaten på et fat pent anrettet med salatblader og tomatskiver.  Vil du ha en enda mer mettende rett har jeg prøvd den med 3 hardkokte egg i tillegg, veldig godt.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails