lørdag 10. juli 2010

Pastasalat med pepperoni

Denne salaten er god alene med godt brød eller kan brukes som tilbehør til gode pølser fra grillen.


Dette trenger du til 6-8 porsjoner:
600 gram pepperoni i biter
600 gram fullkorn pastaskruer (kokt al dente)
200 gram hvitost
2 små bokser hermetisk mais
1 purreløk i skiver
1,5 dl valnøttkjerner
1,5 beger Creme Fraiche
1,5 pakke majones
3 fedd hvitløk (hakket)
1 ts salt
1 ss sukker
2 ts kvernet pepper
Saften av 1/2 sitron
Cherrytomater til pynt på toppen

Dette gjør du:
Bland den kokte avkjølte pastaen med pepperoni, ost, purreløk, mais og valnøttkjerner.  Rør sammen majones, Creme Fraiche, sitronsaft, salt, sukker og pepper.  Bland deretter alt sammen i en bolle og la det stå en time og trekke før servering.  Pynt med cherrytomater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails