torsdag 17. desember 2009

Kylling i tomat og basilikumsaus


Denne gangen har jeg igjen beveget meg utenom "grunnboka" Stiansen til Hverdags og laget en deilig kyllingrett. Sånn gjør du: Stek kyllingfiletene på begge sider så de er fine og brune. Deretter legger du de inn i stekovnen i 17 minutter på 200 grader. I panna steker du hvitløk og sjalottlauk først, deretter har du oppi en stor pakke ferske tomater og ei halv potte basilikum. Stek dette på halvsvak varme til det blir en saus. Putt så de ferdigstekte filetene oppi og dryss noen basilkumblad på toppen. Voila! Serveres med ovnsstekte potetbåter og en salat til.

1 kommentar:

  1. Mmm, det så godt ut!!
    Såååå morsomt å finne bloggen din. Vi har visst litt like planer. Jeg jobber nemlig med min egen nye matblogg. Den er ikke klar til å publiserers riktig ennå, men kanskje over jul:)
    Perfekt hobby i permisjonsperioden.
    - Monica H

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails