torsdag 11. februar 2010

Eggesalat med chili

To gode venninner kom på lunch og da serverte jeg blant annet denne eggesalaten.  Denne oppskriften fant jeg på matprat.no, har endret den litt og den fungerte svært bra.  Ellers fikk de blant annet sjokoladebriocher og nybakt brød.  Tiden går så fort når en koser seg, takk begge to!
Dette trenger du:
  • 6 stk hardkokte egg
  • 2 dl lettrømme eller kesam
  • 1 dl lettmajones
  • 2 ss tørket gressløk
  • 1 halv rød chili
  • 1 ts karri
  • 1 ts sitronsaft
  • 10 dråper tabasco
  • 1 ts sukker
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • Slik gjør du:
  • 1. Kok og avkjøl eggene i kaldt vann. Skrell dem. Skjær dem i grove biter. 
  • 2. Kutt opp gressløken. Del chilien i to og skrap ut frøene. Skjær den i tynne strimler. Rør godt sammen rømme, majones, gressløk, chili og karri.
  • 3. Smak til med sitron, sukker, tabasco, salt og pepper.
  • 4. Pynt og spis på ferskt brød.
(bildet av salaten er fra bloggen til Tone, sjekk: http://tonenygaard.blogspot.com/)

1 kommentar:

  1. Denne har jeg notert meg! Ser super godt ut.
    Har en ting til deg på bloggen min nå om du svinger innom : )
    Klem M

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails